Schotel

Schotel van aardappel, quinoa en tomaat

Personen:
4
Bereidingstijd:
25 minuten
Voedingswaarde:
464 kcal
Download recept

Ingrediënten

  • 140 g Lassie Quinoa
  • 3 eetlepels olie
  • 450 g voorgekookte aardappelblokjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 350 g cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • 6 eieren

Bereidingswijze

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak de aardappelblokjes in 2 eetlepels olie al omscheppend goudbruin en gaar in ca. 12 min. Bak in een tweede koekenpan in de rest van de olie de ui 3 min. Voeg cherrytomaatjes, oregano, knoflook, zout en peper toe en bak het 3 min. Klop de eieren los met zout en peper. Schep de quinoa en eieren bij de aardappelblokjes en roerbak tot het eimengsel gestold is.
  3. Verdeel de gebakken quinoa over 4 borden, schep de gebakken tomaatjes erop.

Tip: Geef er een frisse salade bij.

Bevat p.p
.: 464 kcal, 21 g eiwit, 21 g vet, 45 g koolhydraten

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

BIO Quinoa

BIO Quinoa

Quinoa is een veelzijdig gewas met een nootachtige smaak. Quinoazaden zijn een bron van eiwitten en vezels en passen daarom goed in een verantwoord eetpatroon.

Bekijk product
Builtjes Quinoa

Builtjes Quinoa

Quinoa is een bron van eiwitten en past dus goed in een verantwoord eetpatroon. En met Lassie Quinoa Builtjes verspil je nooit: één builtje is genoeg voor één persoon.

Bekijk product

Ontdek onze recepten