Pronto Paella met

Pronto Paella met zalm, venkel en zeekraal

Personen:
4 personen
Bereidingstijd:
15 minuten
Voedingswaarde:
600
Download recept

Ingrediënten

  • 15 g verse dille
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 venkelknol, in kleine blokjes
  • 1 kleine rode paprika, in kleine blokjes
  • 1 pak Lassie Pronto Paella (300 g)
  • 100 g zeekraal
  • 300 g verse zalm (zonder huid), in blokjes van 2 cm
  • 125 g cocktailgarnalen

Bereidingswijze

  1. Hak de helft van de dille fijn en de andere helft grof. Verwarm de olijfolie in een hapjespan en bak de blokjes venkel en paprika 1-2 minuten.
  2. Roer de paellarijst met fijngehakte dille en zeekraal erdoor. Schenk er 300-350 ml water bij en voeg zout naar smaak toe (pas op, zeekraal is al zout van zichzelf). Breng de rijst al roerend aan de kook.
  3. Leg de blokjes zalm en de garnalen in de rijst. Laat de paella 5 minuten zachtjes koken, roer af en toe voorzichtig.
  4. Neem de pan van het vuur en laat de paella nog 1 minuut staan. Strooi de grof gehakte dille erover. Lekker met een groene salade.

Tip: Vervang de zeekraal door (diepvries) doperwtjes, haricots verts of peultjes.

Bevat p.p: 600 kcal, 30 g eiwit, 22 g vet waarvan 4 g verzadigd, 68 g koolhydraten en 5 g voedingsvezel

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Pronto Paella

Pronto Paella

Met Lassie Pronto Paella is het bereiden van deze heerlijke Spaanse rijstklassieker niet enkel meer voorbehouden aan mensen met een flinke portie geduld. Deze licht gepofte rijst met kruiden- en specerijen mix heeft namelijk maar 6 minuten baktijd nodig. Snel, makkelijk en heerlijk gekruid, succes verzekerd!

Bekijk product

Ontdek onze recepten