Chorizo

Chorizo met edamame en tomaatjes

Personen:
1
Bereidingstijd:
10 minuten
Voedingswaarde:
795 kcal
Download recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Bak de chorizo zachtjes uit en schep op een bordje.
  2. Bak cherrytomaatjes tot de velletjes openknappen. Schep ze bij de chorizo.
  3. Bak de ui en paprika in het bakvet tot ze zachter zijn. Schep edamameboontjes erdoor en warm alles even door.
  4. Verwarm intussen het zilvervliesrijst quinoa minuutje volgens de aanwijzingen in de magnetron. Open de verpakking en keer de rijst op een bord. Schep het edamame-mengsel rond de rijst en leg de tomaatjes en plakjes chorizo erop.

Tip: Vervang de edamameboontjes door (diepvries)tuinbonen of doperwten.

Bevat p.p: 795 kcal, 40 g eiwit, 46 g vet waarvan 13 g verzadigd, 45 g koolhydraten en 19 g voedingsvezel

In dit recept wordt gebruik gemaakt van

Minuutje Zilvervliesrijst + Quinoa én 4 granen

Minuutje Zilvervliesrijst + Quinoa én 4 granen

In deze twee verpakte eenpersoonsporties vind je het beste van twee werelden: al het goede van zilvervliesrijst, quinoa en granen, én ultiem gemak. Klaar na slechts 1 minuut in de magnetron.

Bekijk product

Ontdek onze recepten